Deniss Pušilins: Ukrainas armija ar artilēriju nošauj savus karavīrus, kuri padevušies gūstā 3

foto: europressa.com
foto: europressa.com

Ukrainas armijas militārpersonas ar artilēriju nošauj savus karavīrus, kuri padevušies gūstā kaujiniekiem.

To RT paziņoja Doņeckas tautas republikas Augstākās padomes vadītājs Deniss Pušilins. Turklāt Ukrainas armijas vadība viltus aizved karavīrus karot, sākotnēji paziņojot, ka viņi dienēs mierīgos reģionos. „Viņus ar viltu aizved uz „karsto punktu” teritoriju. Krāpj viņu radiniekus, saka, ka viņi dienēs Žitomiras rajonā”, stāsta D. Pušilins.

Viņš piebilda, ka bieži Ukrainas armijas karavīri pāriet kaujinieku pusē, un šādā gadījumā Nacionālai gvardei tiek dots rīkojums iznīcināt pašu militārpersonas. „Nokļūstot gūstā, karavīri stāsta tādas lietas, kuras vēl vairāk demoralizē armiju. Viņi negrib karot”, – paziņoja DTR pārstāvis.

Turklāt DTR pārstāvis pieņēma, ka šādā veidā Ukrainas armijas militārpersonas ar nodomu iznīcina tos karavīrus, kuri gatavi pāriet kaujinieku pusē. „Tā ir tīša karavīru iznīcināšana. Šādi gadījumi jau ir bijuši, un turpmāk tas tikai pastiprināsies”, – viņš paziņoja.

Tai pašā laikā Deniss Pušilins atzīmēja, ka gūstekņus iznīcina Nacionālās gvardes militārpersonas, „kuras pilda visas pavēles, lai cik necilvēciskas tās arī būtu”, ziņo russian.rt.com.

Turklāt Ukrainas vara vienmēr noklusē šādus gadījumus, un ļoti bieži armija neatklāj datus par zaudējumiem, lai nemaksātu kompensācijas bojā gājušo ģimenēm, piebilda Deniss Pušilins.


Написать комментарий

Ko gan citu varēja gaidīt nodevēji kuri lauzuši zvērestu?

Kauns portālam par apzinātu melu izplatīšanu!

A pats sēž Maskavā un piedalās šovos, mīkstais. A nodevējus vajag iznīcināt, krievi paši apšauj tos kas bēg uz Krieviju.

Написать комментарий