Automehāniķis sasit ļoti retu multimiljonāra sporta auto

foto: Karma Motorsports
foto: Karma Motorsports

Konektikutas štatā ASV kāds automehāniķis uz lielceļa nokļuva ceļu satiksmes negadījumā, sasitot sava klienta sporta auto, kas tiek uzskatīts par vienu no retākajiem «Ferrari» modeļiem pasaulē, vēsta ārvalstu mediji.

Nelieli ceļu satiksmes negadījumi ir ierasta lieta uz noslogotiem lielceļiem. Taču šis negadījums izraisīja plašu rezonansi gan auto entuziastu, gan lielāko ASV mediju vidū. 

Uz viena no Konektikutas štata lielceļiem pilnībā tika sabojāts 2003.gada «Ferrari Enzo», kas ir vairāk nekā 477 tūkstošus eiro vērts. Šī modeļa sporta auto tiek uzskatīti par retiem un ekskluzīviem, jo itāļu autoražotājs laida klajā vien 400 šī modeļa automašīnas. 

Atsaucoties uz vietējo policiju, automašīnas vadītājs nesavaldīja transportlīdzekļa stūri un ietriecās lielceļa malā esošajā sienā, un pēc tam arī atsitās ceļa otrajā pusē esošajā barjerā.

Tika noskaidrots, ka mašīnu vadīja kāds Leonardo Garsija, tiesa, viņam automobilis nepiederēja. Garsija ir automehāniķis luksus auto centrā Grīnvičas pilsētā, savukārt automobiļa īpašnieks ir multimiljonārs Maikls Fukss, kurš pazīstams arī kā retu sporta automobiļu kolekcionārs. 

Kā liecina dažādu autoblogu informācija, sadragātais «Ferrari» bija klasificējams kā rets – itāļu autoražotājs izlaida vien 400 «Enzo» modeļus. Šis 650 zirgspēku jaudīgais automobilis tika nodēvēts par godu autoražotāja dibinātājam Enco Ferrari. 100 kilometrus stundā lielu ātrumu «Enzo» automašīnas sasniedz nedaudz mazāk kā trīs sekundēs.


Написать комментарий