“Daugava” pirms Daugavpils futbola derbija izcīna uzvaru

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

Nedēļas nogalē kārtējās Smscredit.lv futbola Virslīgas spēles aizvadīja Daugavpils komandas. Pie minimālas uzvaras viesos tika Daugavpils „Daugava”, bet BFC „Daugavpils” piekāpās „Skonto”, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Daugavpils „Daugava” izbraukumā tikās ar vienu no čempionāta vājākajām komandām „Metta/LU”. Jau 2. minūtē Jevgeņijs Kosmačovs atklāja spēles rezultātu, un kā izrādījās vēlāk, tie kļuva par vienīgajiem un uzvaru nesošajiem vārtiem. Spēles turpinājumā brīžiem labākas iespējas izcelties bija pat „Metta/LU”, bet rezultāts tā arī nemainījās.

BFC „Daugavpils” savā laukumā uzņēma vicelīderus „Skonto”. Pirmo puslaiku Virslīgas jaunpienācēja izturēja godam, bet otrā puslaika sākumā rīdzinieki guva divus vārtus, kas viņiem garantēja panākumu ar 2:0. Jāsaka, ka BFC bija vairākas iespējas gūt goda vārtus, bet šoreiz tās palika neizmantotas.

Jau 18. jūnijā plkst. 19:00 stadionā „Celtnieks” notiks otrais sezonas Daugavpils derbijs! Pirmajā spēlē ar 1:0 pārāka bija „Daugava”, kas arī turnīra tabulā atrodas augstāk – attiecīgi ceturtā vieta pret astoto.


Написать комментарий