Ļebedevs junioru čempionāta finālā, «Lokomotīvei» zaudējums

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Daugavpils spīdvejists Andžejs Ļebedevs pārliecinoši kvalificējies Eiropas junioru čempionāta finālam, bet Daugavpils „Lokomotīve” Polijas spīdveja čempionātā cieta zaudējumu viesos, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Piektdien Ļebedevs Čehijā ļoti pārliecinoši nostartēja Eiropas junioru čempionāta pusfinālā, ar 14 no 15 iespējamajiem punktiem droši kvalificējoties finālam. No šī pusfināla tālāk tika arī viens čehs, divi poļi un viens krievu spīdvejists. Jevgeņijs Kostigovs ar 4 punktiem augstāk par 13. vietu nespēja tikt.

Polijas spīdveja līgā kārtējais zaudējums „Lokomotīvei”. Šoreiz Daugavpils komanda izbraukumā tikās ar Grudzjoncas „GKM”, kam pirms nedēļas tika zaudēts savā trekā – 42:48. Atspēlēties izbraukumā neizdevās.

Līdzi turēties izdevās tikai pirmajos sešos braucienos, pēc kuriem mājiniekiem bija piecu punktu pārsvars, bet turpinājumā tas strauji pieauga. Beigās neveiksme ar 31:58. Labākais starp daugavpiliešiem bija Jonass Kilmakorpi (8 punkti), septiņi punkti Maksimam Bogdanovam, bet Andžejs Ļebedevs atveda sešus punktus.

22. jūnijā savā trekā tiks uzņemta Žešuvas vienība.


Написать комментарий