NASA eksperimenta dalībniece stāsta par episku dēku ar delfīnu

foto: horde.me
foto: horde.me

Sieviete, kura pirms daudziem gadiem piedalījusies NASA eksperimentā, pirmoreiz atklājusi savas episkās dēkas ar delfīnu detaļas. Viņa apgalvo, ka zīdītājs pret viņu izrādījis seksuālu interesi.

1965. gadā Virdžīnu salās noticis NASA finansēts eksperiments, kura mērķis bijis iemācīt delfīnus sarunāties angļu valodā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, par trīs zīdītāju, tostarp delfīna Pītera, skolotājiem kļuvuši neiropatologs Džons Lilijs un viņa asistente - 23 gadus vecā Mārgareta Hova, kuriem eksperimenta laikā kopā ar delfīniem bijis jādzīvo appludinātā villā. 

Turklāt Mārgaretai bijis jānogriež garos matus, lai maksimāli vienkāršotu viņas saziņu ar zīdītājiem. 

Dienu villas iedzīvotāji sāka ar angļu valodas nodarbību - astoņos no rīta neiropatologa asistente atkārtoja dažādus vārdus un uzteica delfīnu, kad viņam labi izdevās imitēt skaņas. 

Pakāpeniski dzīvnieks pierada pie cilvēkiem un sāka progresēt, par ko liecina arī Hovas dienasgrāmatas ieraksti: "Pīters izdod skaņas, kas atgādina vārdu "spēlēties". Viņš jau ir pie manis pieradis un guļ blakus manai gultai. Reizēm viņš ir mierīgs, bet reizēm kliedz un šļakstās. Pīters vienmēr ir izsalcis, tāpēc katru rītu mani modina, lai es viņu pabarotu". 

Tomēr drīzumā delfīns "pameta" mācības un sāka koncentrēties cita veida nodarbēm - viņš sāka izrādīt seksuāla rakstura emocijas pret savu skolotāju. 

"Viņš arvien biežāk man meta bumbiņu, cenšoties pievērst uzmanību un padarīt mani par rotaļu biedru, bet ceturtajā eksperimenta nedēļā notika satraucošs incidents - Pīters sāka izrādīt seksuālu uzbudinājumu. Viņš riņķoja ap manām kājām un rokām, bija tik uzbudināts, ka nespēja sevi kontrolēt. Uzskatu, ka viņa vēlmes traucē mūsu attiecībām," atskaitē rakstījusi jaunā sieviete. 

Viņa centās norobežoties no "kavaliera" un vairāk laika veltīja citiem delfīniem - Sisijai un Pemai. Tomēr tāda taktika neizrādījās pārāk veiksmīga - atsvešināšanās lika Pīteram mainīt ieradumus, taču viņš nepārtrauca koķetēt ar Mārgaretu. 

"Kad atgriezos pie Pītera, viņš uzlika savu galvu uz maniem ceļiem un izvirzīja vēderu un ģenitālijas glaudīšanai. Acīmredzot, tā viņš vēlējās turpināt seksuālās rotaļas mani nebiedējot. Tas ļoti līdzinājās aplidošanai," sacījusi Hova. 

Vēlāk sieviete atzinusies, ka viņai paticis pavadīt laiku kopā ar delfīnu un viņa to vairs nav uztvērusi kā delfīnu, bet gan draugu Pīteru. Tomēr, pirms abiem izveidojās vēl ciešākas attiecības, projektu pārstāja finansēt. 

Vēl pēc dažām nedēļām Hova saņēma šokējošu vēsti - Pīters izdarījis pašnāvību, atsakoties elpot un nolaižoties rezervuāra dzīlēs.

 


Написать комментарий