Adams Sendlers savas skolas vecuma meitas aizvien stumj ratos

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Seidija un Sanija jau sasniegušas skolas vecumu, bet aktierim Adamam Sendleram (47) viņas vienmēr būs tēta mazās meitiņas.

Aktiera Adama Sendlera vecākajai meitai Seidijai ir jau astoņi gadi, bet jaunākajai – Sanijai – pieci. Aizvadītajā svētdienā viņš kopā ar sievu Džekiju un meitām atpazīts Kanādas pilsētas Toronto ielās. Lai gan meitas jau izaugušas no ratiņu vecuma, Adamam šis bija ērts veids kā noturēt abas jaunkundzes kopā. Aktieris izskatījās atpūties un laimīgs, stumjot ratos savas mazās dāmas un ik pa brīdim pozējot fotogrāfijām kopā ar garāmgājējiem-faniem un sniedzot viņiem autogrāfus.

Adams bija ģērbies rūtainā kreklā un pusgarās biksēs, bet viņa 39 gadus vecā sieva – modele un aktrise Džekija – bija tērpusies no matu galiņiem līdz papēžiem melnā. Viņa izvēlējusies melnu maxi kleitu, melnu jaciņu un melnas iešļūcenes. Džekija nebija lietojusi sejas dekoratīvo kosmētiku.Intervijā ar „Huffington Post” Sendlers pastāstījis, kā tēva loma pilnībā izmainījusi viņa dzīvi. „Es visu laiku satraucos,” viņš atzinis. „Es tagad dzīvē esmu iemācījies: ja tavs bērns ir noskumis, arī tu esi izsists no līdzsvara līdz brīdim, kamēr bērns vairs nav bēdīgs. Tu nepārtraukti nervozē, jo vēlies, lai tavi bērni būtu laimīgi. Tagad es saprotu, kāpēc draugi vienmēr teica: ‘Esi jauks un vesels. Pārliecinies, lai visiem ģimenē ir labi. Tas ir vissvarīgākais.’ Tas patiešām ir vissvarīgākais, lai ģimenē viss būtu labi. Ja ģimene sāpina, arī tu sāpini.”

 


Написать комментарий