Zaļākai pilsētai stādīsim liepiņas kopā ar Cūkmenu!

foto: vashsad.ua
foto: vashsad.ua

Lai nodrošinātu Meža dienu 2014 pasākumu norisi visos Latvijas reģionos, veicinātu veselīgu dzīvesveidu, izglītojot par meža nozari, kā arī parādot interesanto Latvijā dažādajā Eiropā, Līvānu novada dome iesaistījusies Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) projektā „Interesantais pašvaldībā daudzveidīgajā Latvijā un Eiropā”, ziņo Līvānu novada portāls.

Projekta moto: „Kopā nākotnes mežam!”

Latvijas pašvaldības Meža dienās 2014 turpinās aizsākto tradīciju - padarīt Latviju krāšņāku ar koku stādījumiem, pilnveidojot atpūtas vietas, kā arī radīt jaunas aktīva dzīvesveida veicinošas mazās arhitektūras formas, radoši un pārdomāti izmantojot koku kā būvmateriālu.

Projektu visas pašvaldības realizē laikā no 2014.gada 26.maija līdz 15.septembrim.

Līvānu novadā šī projekta ietvaros paredzēta liepu stādīšana Līvānu pilsētas galvenās ielas malās (Rīgas ielas malās, kas vienlaikus ir arī tranzītsatiksmes maģistrāle (virzienā Rīga - Daugavpils - Krievija)).

Projekta aktivitātē tiks iesaistīti Līvānu pilsētas iedzīvotāji, būs iespēja darboties, iestādīt liepu stādiņus, lai padarītu mūsu pilsētu zaļāku un darītu apkārtējo vidi pievilcīgāku. Iedzīvotājiem būs gandarījums par paveikto darbu, un šī pasākuma ietvaros notiks vēl daudz dažādas izglītojošas aktivitātes, kā piemēriem bērniem būs iespēja iepazīties ar Cūkmenu.

Pasākums paredzēts šī gada 18. jūlijā plkst.16.00, Līvānu pilsētas svētku ietvaros.


Написать комментарий