Īpašniecei esot ārzemēs, viņas auto izraisa mistisku avāriju

foto: allday.in.ua
foto: allday.in.ua

Mākslas zinātnieci Vitu Ozoliņu pamatīgi pārsteigusi no policijas saņemta vēstule. Izrādās – kamēr sieviete bijusi ceļā uz ārzemēm, viņas automašīna mistiski izraisījusi avāriju Rīgā, Vecmīlgrāvī, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums «Četras istabas».

Ozoliņa raidījumā stāstīja, ka, dodoties izbraukumā uz ārvalstīm, viņa savu automašīnu atstājusi nožogotā teritorijā pie mājas, spēkrata atslēgas bijušas mājā, bet ar to neviens cits nebrauc.

Pēc atgriešanās no ārzemēm mākslas zinātniece saņēmusi vēstuli no Valsts policijas. «Dienā, kad es biju aizbraukusi, izrādās es esmu bijusi Vecmīlgrāvī un patraukusies garām smalkai mašīnai BMW, viņu savainojusi, un pati no nozieguma vietas aizbraukusi,» stāsta Ozoliņa.

Viņas prombūtnes laikā neviens ar auto neesot pārvietojies. «Tu esi bez vainas vainīgais. Man tagad jātaisnojas, un es nezinu, kāds ir nākamais solis,» norāda Ozoliņa.

Interesanti, ka arī cietušā auto saimnieces dēls norāda, ka Ozoliņas izraisītajai avārijai bijuši liecinieki. Viņš sacījis: «Es jūs redzu. Jūs tā nebijāt, man ir trīs liecinieki, jūs pavisam savādāk izskatieties. Bet tomēr tā bija jūsu mašīna»,» situāciju atstāsta Ozoliņa.

Notikušo dīvaino gadījumu aizvien turpina skatīt izmeklētāji, savukārt apdrošinātāji gaida rezultātus.

«Prakse liecina, ka nereti cilvēki līdzīgus gadījumus vienkārši izmanto savtīgos nolūkos, ja, piemēram, savus auto sabojājuši paši, un pēc tam izmisīgi meklē vainīgos, lai tikai saņemtu apdrošinātāju atlīdzību. Mēs bez policistu izvērtējuma neapgalvojam, ka tāds ir arī Vitas kundzes gadījums,» saka kompānijas BTA pārstāve.


Написать комментарий