Vai popmūzikas karaliene gāzta no troņa un par jauno kronēta Lady Gaga?

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Mēneša sākumā popzvaigzne Lady Gaga (28) pirmoreiz sabiedrībā iznāca ar melnu sprogainu matu parūku, atgādinot dziedātāju Šēru slavas ziedu laikos.

Tagad Lady Gaga iedomājusies, ka ir popmūzikas karaliene...

Lady Gaga savu stilu papildinājusi ar baltu krokotu apkakli, piešķirot sev mazliet aristokrātiska šarma. Līdzīgu apkakli nēsāja arī aktrise Keita Blanšeta, kad filmējās 2007. gadā uzņemtajā kinolentē „Elizabete”. Austrāliešu aktrise filmā atveidoja Anglijas karalieni Elizabeti I.

Popmūzikas karalienes tronis jau ir aizņemts un nav domājams, ka tik drīz tas atbrīvosies. Popmūzikas karalienes tituls neoficiāli piešķirts dziedātājai Madonnai, turklāt nekas neliecina, ka viņa gatavotos tuvākajā laikā pamest sekmīgo mūziķes karjeru.

Pie baltās krokotās apkakles Lady Gaga bija pieskaņojusi melnu apjomīgu žaketi ar lielām zelta krāsas pogām, tīkliņzeķubikses, bet ierasto platformas apavu vietā izvēlējusies klasiskas melnas laiviņas. Padusē dziedātāja bija iespiedusi savu jauno kucēnu – franču buldoga šķirnes kucīti Eišu, ko viņa mīļi dēvē par Sikspārņsivēnu, jo suns atgādinot pa pusei sikspārni, pa pusei sivēntiņu. Četrkājaino draugu dziedātāja iegādājās šā gada martā, vairākus mēnešus pēc tam, kad citos medību laukos bija devies viņas bērnības suns Alise.

Iznākot no savām Ņujorkas mājām, kosmētiku Lady Gaga bija lietojusi minimāli. Ar melno laineri viņa iekrāsojusi acu kontūru, bet sejas āda bija bāla – tāpat kā karalienei Elizabetei I viņas valdīšanas laikā.


Написать комментарий