Daugavpils jaunie „Stoptime Dance Studio” dejotāji atrodas Latvijas dejotāju reitinga pirmajās vietās

foto: stoptime.lv
foto: stoptime.lv

Kā zināms, vasara ir ne tikai atpūtas laiks, bet arī mācību gada un aizvadītās sezonas rezultātu apkopošanas laiks.

Daugavpils deju studijai „Stoptime” šī sezona bija ļoti veiksmīga: tās dalībnieki uzvarēja ne tikai prestižos Latvijas un Lietuvas turnīros, bet arī visai pienācīgi uzstājās arī mājās, festivālā „Urbanstile–2014”.

Par skaistu šīs deju sezonas noslēgumu Daugavpils dejotājiem kļuva piedalīšanās Pasaules hip-hopa kausā, kurš šogad notika Lietuvā. Turnīrā HIP-HOP WORLD CUP 2014 piedalījās bērnu un jauniešu izlase, kurā bija Daugavpils un Rēzeknes dejotāji.

Pēc viena no „Stoptime Dance Studio” vadītājiem Aleksandra Lukšas vārdiem mūsu dejotājiem konkurenci sastādīja 9 valstu: Slovēnijas, Čehijas, Slovākijas, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas pārstāvji. Neskatoties uz lielo konkurenci, mūsu dejotāji nenobijās un veiksmīgi pārvarēja visas atlases kārtas. Tā rezultātā finālā viņi pārstāvēja mūsu valsti visās 6 kategorijās.

Veiksmīgāk uzstājās Jeļizaveta Šopa un Arina Kuharonoka, kuras ieguva 2. vietas „solo” kategorijā, Jeļizaveta junioru vidū, bet Arina bērnu kategorijā. Arina kļuva ne tikai par divu pēdējo Latvijas reitinga turnīru uzvarētāju, bet arī uzvarēja Open Lithuanian Spring Cup 2014.

Ne mazāk cienīgi šajā sezonā Daugavpili un studiju pārstāvēja arī citas pārstāves: Liza Šopa kļuva par Latvijas čempioni „solo” kategorijā. Bet Nastja Žerebkova uzvarēja Lietuvas čempionātā. Turklāt kategorijā „duets” viņas kļuva jau par divkārtējām Latvijas čempionēm un uzvarēja atklātajā Lietuvas čempionātā.

Par patīkamu pārsteigumu visiem „Stoptime Dance Studio” audzēkņiem kļuva oficiālā Latvijas dejotāju reitinga rezultāti pēc LMDA (Latvijas mūsdienu deju asociācijas) versijas. Bērnu kategorijā par labāko sezonas dejotāju nosaukta Arina Kuharonoka, bet junioru kategorijā pirmās pozīcijas ieguva Jeļizaveta Šopa un Anastasija Žerebkova.

Deju studija pateicas par atbalstu Daugavpils Jaunatnes departamentam, Rēzeknes pilsētas pašvaldībai, kā arī dejotāju vecākiem un dejotājiem, kuri tik cienīgi pārstāv gan studiju, gan pilsētu, gan Latgali. 

Portāls Gorod.lv apsveic jaunos dejotājus un novēl labi atpūsties vasarā, lai iegūtu spēkus nākamajām uzvarām!



Написать комментарий