Bijušais uzņēmuma „Labiekārtošana D” darbinieks: Pilsētā iestādītās puķes galvenokārt tika izmantotas kapos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tā kā Daugavpils iedzīvotāji turpina apspriest šā gada pietiekami drūmo pilsētas ziedu rotu, portāls Gorod.lv nolēma palūgt bijušā uzņēmuma „Labiekārtošana D” apzaļumošanas darbinieka Mečislava Truskovska, komentāru. Tiesa, viņš vadīja uzņēmuma Rituālo pakalpojumu nodaļu.

„Es apskatīju pilsētas puķu dobes un vēlos teikt, ka šādi ziedi tika izmantotas galvenokārt kapos. Nezinu, vai tās tika izmantotas pilsētas apzaļumošanai. Ziedi izskatās ļoti drūmi, es tādus savā pagalmā nestādītu.

Mani neapmierina šāda pilsētas izdaiļošana. Zinu, ka šiem ziediem ir izdalīts pietiekams līdzekļu daudzums, bet puķu dobes un zālieni izskatās nožēlojami. Pēdējo 10 gadu laikā es neatceros, lai pilsēta būtu šādā stāvoklī.

Iespējams, kā tiek apgalvots, ziedus stāda tādos pašos termiņos un apjomos. Tikai agrāk iestādītie ziedi tik tiešām ziedēja. Tagad es nesaprotu, vai tos nepietiekami laista, vai nav speciālista, kurš uzrauga situāciju”, – pastāstīja Mečislavs Truskovskis un atzīmēja, ka pastāv viedoklis par to, ka daudzi šogad pilsētā iestādītie ziedi tomēr labāk izskatītos kapos.


Написать комментарий