«Mani suņi grēkā nedzīvos!» Caca saprecina savus mīluļus

foto: Caters/Scanpix
foto: Caters/Scanpix

27 gadus vecā Ališa no Liverpūles pati audzināta katoliskā garā, tāpēc viņai šķita nepieņemami, ka viņas suņu meitenei piedzimst kucēni - bastardi.

Jaunā dāma uzrīkoja saviem diviem suņiem glaunas kāzas - ar tērpiem un torti, tādējādi padarot sunīšus par laulātu pāri.

Sunīši Edijs un Skvīdžija to saimniecei pieder jau sen, kopš suņi bija mazi kucēni. Tiem pieaugt, abu starpā sākušās romantiskas jūtas, pat neskatoties uz faktu, ka katrs pieder citai suņu šķirnei. Nezvai brūnspalvainais Edijs pats bildināja savu draudzeni, taču tieši kāzu scenārijs bija pa prātam abu saimniecei Ališai, meikapa meistarei no Liverpūles.

Nolēmusi rīkot suņu kāzas, Ališa tajās ieguldīja ne mazums enerģijas un naudas. Tapa īpaši tērpi abiem dzīvniekiem, torte no trim kārtām, kā arī dāvanas suņiem. Ar zelta lentīti uz kakla tika izrotāti arī suņu atvases - kopumā 6 va 7 kucēni.

Kāzas notika pagājušajā piektdienā. Tagad Ališa ir apmierināta, jo "mani suņi nedrīkstēja dzīvot grēkā," viņa sacīja. Ediju un Skvīdžiju jaunietei uzdāvināja pašas draugs Pīters 2012.gada aprīlī, un, iespējams, ar dzīvnieku laulību izrādi pati Ališa devusi mājienu par kāzām savam mīļotajam.


Темы: , , , , ,

Написать комментарий