Ar badošanās palīdzību var atjaunot imunitāti 1

foto: healthvesti.com
foto: healthvesti.com

ASV speciālisti veica badošanās ietekmes uz organisma imunitāti pētījumu. Rezultāti tika publicēti vienā no vadošajiem zinātniskajiem izdevumiem.

Tie liecina, ka badošanās procedūras, kuras ilgst ne vairāk kā 4 dienas, atjauno cilvēka organismu. Šādas badošanās rezultātā palielinās leikocītu skaits asinīs.

Kā apgalvo zinātnieki, šādas badošanās ir veselīgas cilvēkiem ar samazinātu imunitāti. Badošanās laikā aktivizējas cilmes šūnas, kuras sāk aktīvi izstrādāt leikocītus. Tā rezultātā atjaunojas organisma imunitātes līmenis, – vēsta healthvesti.com.

Tāpat speciālisti ziņo, ka badošanās laikā, kad cilvēka organisms nesaņem pietiekamu enerģijas daudzumu, mēģina to saglabāt, lai nodrošinātu normālu organisma funkcionēšanu. Bads noved pie tā, ka orgāni patstāvīgi sāk iznīcināt bojātās šūnas vai šūnas, kuras nerada organismam efektīvu labumu.


Написать комментарий

atkal jau kaut kadas mulkibas raksta. cik var maaniit cilveekus. dabaa nepastaav badosanaas. pameginiet savu majdzivnieku pierunat uz paris dienu badosanos, pameginiet savu bernu pierunat. pieaugusajiem ir taa izskalotas smadzenes ka vini saak pielietot jau pilniigi galeejas vaajpraata metodes lai tikai kaut ko daritu lietas laba. pec badosanas vielmaina ir krietni paleninata un ja planojat atsakt est ta ka edat pirms tam tad sagaidiet pakapenisku svara pieaugumu paris gadu laika regulari piekopjot visadas atras dietas. cita lieta ja ir vajadziba badoties slimibas del. dabaa dzivnieki taa dara tad ja tiesam ir apdraudeta dziviba un organismam nav energijas ko nodot ediena parstradei.

ta vieta eediet daudz un eediet pareizi - tieciet valaa no galas, govs piena un olaam, dziivnieku produkti veseliigaa dziivesveidaa pilniigi un galiigi neiederas. ja juus maac shaubas paskatities apkaart kas notiek uz planeetas. vislielaakie dzivnieku produktu pateretaji ilgterminaa ir visresnaakie un slimaakie. ja gribiet sev paliidzeet beidziet lasiit mediju rakstiitos sunu murgus bet paarvietojieties uz youtube, saaciet ar taadiem kanaaliem kaa freelee the banana girl lai saaktu jau no sodienas atjaunot veseliibu, atguut labu svaru un beidzot eest neierobezoti!!