Svētku brīvdienas Daugavpilī: Māju sajūta, „Bi-2” uzstāšanās, salūts, koncerti Cietoksnī, ūdens un uguns šovs

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Šīs brīvdienas pilnībā veltītas Daugavpils dzimšanas dienai.

Latvijas sinoptiķi šajās dienās sola lietu un pērkonu, tādēļ visiem pilsētniekiem, kuri dosies uz svētku pasākumiem, iesakām paņemt līdzi lietussargus.

Sestdien, 7. jūnijā plkst. 11:00 uz sešām koncertu skatuvēm, kuras atrodas pilsētas centrā, sāksies vietējo radošo kolektīvu: vokālistu, dejotāju, muzikantu un citu dažādu žanru amatieru uzstāšanās.

No plkst. 10:00 pie tirdzniecības centra „Solo” notiks sporta sacensības, bet pie Pētera un Pāvila baznīcas tiks atklāta Izglītības pilsētiņa. Dubrovina parkā visu dienu strādās svētku tirgus, atrakcijas bērniem un ielu kafejnīcu tīkls. Pa pilsētu kursēs speciāls ekskursiju tramvajs.
Plkst. 14:00 daugavpilieši un pilsētas viesi varēs kļūt par svētku gājiena dalībniekiem, pēc kura Daugavpils centrālajā koncertu laukumā Vienības ielā sāksies koncerts.

Plkst. 21:00 pilsētniekus un pilsētas viesus priecēs pazīstamā Krievijas grupa „Bi-2”, bet plkst. 23:00 virs Daugavas notiks svētku salūts. Visi, kuri vēlas turpināt jautrību, tiek aicināti uz Olimpisko centru, kurā notiks nakts diskotēka līdz rītam.

Svētdien, 8. jūnijā visas svinības tiks pārceltas uz Daugavpils cietoksni, kur tiks organizēts svētku tirgus, piepūšamās atrakcijas bērniem, karatē sacensības, vēsturiskā rekonstrukcija un daudz kas cits.

Turklāt tiek plānots uzstādīt jaunu smago automobiļu vilkšanas rekordu, notiks līgavu parāde un koncerts, kurā piedalīsies pazīstamie Latvijas izpildītāji: Žoržs Siksna, Viktors Lapčenoks, Samanta Tīna, Māra Bumbiere un citi.

Vakarā pie Rotko centra uzstāsies pūtēju orķestris „Daugava” džeza studijas solistu pavadībā.

Pilsētas svētki noslēgsies ar spilgtu un neaizmirstamu uguns un ūdens šovu, kurš plkst. 22:30 sāksies Vienības laukumā.

Tas ir tikai īss interesantāko Pilsētas dienu notikumu apskats. Sīkāku visu svētku pasākumu afišu var atrast informatīvajos bukletos un portālos.
Jaukas brīvdienas!


Написать комментарий