Pilsētas svētku sporta programmā strītbols, spēkavīru šovs, amerikāņu regbijs

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No trešdienas līdz pat svētdienai dažādās pilsētas vietās norisināsies vairāki nozīmīgi un aizraujoši sporta notikumi. Pirmās sacensības jau trešdien, kad Ruģeļos norisināsies pludmales volejbola turnīrs, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Trešdien plkst. 17:00 sāksies pludmales volejbola turnīros Ruģeļos (Gaismas iela 12). Sporta popularizācijas nolūkos visiem spēlēt gribētājiem būs iespēja pacīnīties par labākās ielu volejbola komandas nosaukumu. Katrā komandā laukumā vienlaicīgi jāatrodas četriem spēlētājiem, no kurām vismaz vienai jābūt sievietei. Reģistrācija spēlēm no plkst. 16:00.
Turnīrs ritēs pēc olimpiskās vienmīnusa sistēmas. Precīza izspēles kārtība tiks paziņota, balsoties uz pieteikto komandu skaita.

Piektdien kinoteātrī „Renesanse” tiks atklāta fotoizstāde „Ziemas olimpiāde – Soči 2014”. Šajā izstādē varēs vērot Jurija Stepanova un Ulda Pastara fotogrāfijas no Soču olimpiādes.

Sestdien pie tirdzniecības parka „Solo” jau kārtējo gadu notiks ielu basketbola čempionāta 2. posma spēles. Uz četriem groziem tiks sadalītas godalgas piecās dažādās vecuma grupās. Reģistrācija sacensībām no plkst. 9:30, bet pirmās spēles tiks aizvadītas plkst. 11:00. Pie tirdzniecības centra „Solo” būs arī spīdveja telts, kurā būs iespēja iepazīties ar spīdvejistu tehniku, iegādāties biļetes uz sacīkstēm un daudz kas cits.

Plkst. 12:00 pie Daugavpils teātra notiks tradicionālais Latvijas čempionāts svarcelšanā guļus.

Plkst. 13:00 stadionā „Celtnieks” pirmo reizi pilsētas vēsturē būs iespēja sekot līdzi amerikāņu futbola paraugspēlei. Organizatori sola, ka iespēja izmēģināt savus spēkus būs arī klātesošajiem stadioniem. Pasākuma laikā sportisti un treneri plašāk iepazīstinās ar spēles noteikumiem, kā arī sīkāk stāstīs par šī sporta veida īpatnībām.

Darbīga būs arī svētdiena Cietoksnī. No plkst. 11:00 notiks spēkavīru šovs ar labāko Latvijas spēkavīru līdzdalību. Starp daudzajiem vingrinājumiem būs arī smagās mašīnas vilkšana cerībā uzstādīt jaunu rekordu. Iespējas piedalīties sacensībās būs arī skatītājiem, kuriem būs sagatavoti īpaši vingrinājumi. Spēkavīru šovs notiks Mihaila ielā-cietokšņa laukumā (blakām arhīvam).

Turpat blakām notiks arī ielu vingrošanas čempionāts, kam sākums tiks dots plkst. 13:00. Nikolaja ielā pie saimnieka mājas būs iespēja vērot paraugdemonstrējumus sporta un mākslas vingrošanā (plkst. 15:30).

Stadionā „Celtnieks” svētdien rīta pusē sāksies senioru futbola turnīrs, Daugavpils BJSS lielajā zālē no plkst. 10:00 notiks starptautisks karatē čempionāts „Daugavpils Fortress”, bet plkst. 16:00 stadionā „Lokomotīve” norisināsies Polijas spīdveja līgas čempionāts spīdvejā. Daugavpils „Lokomotīve” uzņems Grudzjoncas „GTŽ”.

Plašāka informācija par pasākumiem pa tālruni: 27047360.


Написать комментарий