Daugavpilī puķu dobes tuvākajā laikā tiks iekārtotas vietās, kurās tās netraucēs iesākušos Pilsētas svētkus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz Daugavpils pilsētas pašvaldības solījumiem, ka pirms Daugavpils pilsētas svētkiem pilsēta tiks pilnvērtīgi izrotāta ar puķēm, 2.jūnijā – pirmajā Pilsētas svētku dienā – puķu piramīdu ielās joprojām nebija, un pavasara sākumā iestādītās pavasara puķes uz vasaras puķēm netika nomainītas.

Tomēr, kā portālam Gorod.lv paskaidroja uzņēmuma „Labiekārtošan-D” vadītājs Sergejs Blagoveščenskis, pilsētas apzaļumošanas darbi tiek veikti saskaņā ar Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” iesniegto plānu, turklāt puķu iestādīšanas laiks neatšķiras no pērnā gada grafika.

S.Blagoveščenskis paskaidroja, ka puķu piramīdas jau tiek veidotas un drīz tiks uzstādītas pilsētas ielās. Tiesa, centrālajā laukumā puķu piramīdas tiks uzstādītas pēc Pilsētas svētkiem, jo tās traucēs pasākumu gaitai. Tāpat tika darīts arī pērn, paziņoja uzņēmuma „Labiekārtošana-D” vadītājs.

Drīz Rīgas ielā būs redzami arī piekarināmie puķu podi, norādīja S.Blagoveščenskis, piebilstot, ka patlaban uzņēmuma darbinieki pavasara puķu vietā iestāda vasaras puķes.


Написать комментарий