Daugavpils pilsētas svētki sāksies ar tradicionālo koncertu Grīvā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirmdien, 2.jūnijā, Daugavpilī sākas pasākumi par godu galvenajiem pilsētas svētkiem – Daugavpils Dzimšanas dienai. Svētku devīze šogad ir „Daugavpils – pilsēta ar māju sajūtu”. Svētku programmas ietvaros koncerti notiks dažādos pilsētas mikrorajonos.

2.jūnijā plkst.18:00 Grīvā pie kafejnīcas „Roze” notiks svētku koncerts, kurā piedalīsies Latgales džeza kluba studijas solisti, deju un cirka studija „Vivat”, kā arī studija „Zumba Fitness”. Mazie svētku dalībnieki varēs izbaudīt piepūšamās atrakcijas.

Otrdien, 3.jūnijā, koncerts notiks Jaunajā Forštadtē laukumā iepretim Aveņu centram, tajā piedalīsies augstākminētie dejotāji un dziedātājas, kā arī Baltkrievu kultūras centra kolektīvi radošie kolektīvi. Koncerts sāksies plkst.18:00.

Trešdien, 4.jūnijā, svētki pārcelies uz Ruģeļiem, bet ceturtdien svētku koncertu pie Kultūras pils baudīs Ķīmiķu mikrorajona iedzīvotāji. Koncertā, izņemot augstākminētos kolektīvus, piedalīsies arī Bērnu horeogrāfiskais kolektīvs „Avotiņš”.

Pēdējos gados Pilsētas svētki tika veltīti kādai noteiktai tēmai, piemēram, pirmie tematiskie Pilsētas svētki bija veltīti jauniešiem, bet pērn uzmanība tika pievērsta uzņēmējiem. Šogad ierasto svētku devīzi „Mana pils – Daugavpils” papildina vārdi „Pilsēta ar māju sajūtu”.

Atgādināsim, ka šogad Pilsētas svētku programmā ir daudz pasākumu un koncertu, tostarp Raimonda Paula un Latvijas radio bigbenda koncerts, populārās Krievijas grupas „Bi-2” bezmaksas koncerts pilsētas laukumā, leģendārās latviešu grupas „Jumprava” koncerts.

Pilna Pilsētas svētku programma pieejama Daugavpils pilsētas pašvaldības mājas lapā, kā arī tramvaju pieturās.


Написать комментарий