Huligāni uzbrūk Soču olimpiskajam čempionam Zubkovam

foto: function.mil.ru
foto: function.mil.ru

Huligānu uzbrukumā cietis divkārtējais šī gada Soču olimpiskais čempions bobslejā Aleksandrs Zubkovs no Krievijas, kurš pašlaik atrodas slimnīcā, ziņo LETA-ITAR-TASS.

Sportista privātmājas teritorijā Maskavas rajonā viņš piedzīvoja pagaidām nenoskaidrotu personu uzbrukumu. Huligāni ar beisbola nūjām sadauzījuši Zubkova automašīnu, kas viņam tika uzdāvināta par sekmīgu startu Soču olimpiskajās spēlēs.

Pašlaik Zubkovs atrodas slimnīcā, jo viņš guvis nelielas grieztas brūces un savainojis plaukstas locītavu. Neviena cita persona uzbrukumā nav cietusi.

"Iespējams, uzbrukums bija kāda pasūtīts," paudis Zubkovs, policijai jau meklējot par uzbrukumu atbildīgās personas. "Tā ir mana vienīgā versija, jo uzbrucēji rīkojās ļoti mērķtiecīgi un nebaidījās no aculieciniekiem. Viņi nebaidījās, ka tiks atpazīti, turklāt nemaz necentās automašīnu aizdzīt. Tas acīmredzami bija mēģinājums par kaut ko brīdināt. Pagaidām nesaprotu, par ko."

"Man nav ideju, kurš varētu būt par to atbildīgs," piebilda Zubkovs, atklājot, ka notikušā videoierakstā ir labi saskatāma viena uzbrucēja seja.

Pašlaik 39 gadus vecais Zubkovs savā dzimtenē februārī kļuva par olimpisko čempionu gan divniekos, gan četriniekos. Pirms tam 2010.gada Vankūveras olimpiskajās spēlēs Zubkovs izcīnīja bronzu divniekos, bet 2006.gadā Turīnā bija otrais četriniekos.

Soču olimpiskajās spēlēs Zubkovs bija savas valsts karognesējs atklāšanas ceremonijā.


Написать комментарий