Zināma lidojošo objektu festivāla „Asti Gaisā 2014” programma

Daudzi portāla Gorod.lv lasītāji droši vien atceras, ka pērn Kalkūnes novadā pirmo reizi tika organizēts lidojošo objektu festivāls „Asti Gaisā”.

Jāatzīmē, ka festivāls lidlaukā „Grīva” notiks arī šogad, turklāt jau ir zināma tā pasākumu programma.

Kalkūnes pagasta pārvaldes kultūras menedžere Brigita Madelāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka šogad festivāls notiks 12.jūlijā, un tā programmā ir lidojošo objektu konkurss (gaisa pūķi, balonu kompozīcijas, lidaparātu modeļi, papīra lidmašīnas, lidojošie šķīvīši, karodziņu virtenes u.c. lidojošas lietas), plenērs, dažādas meistardarbnīcas, izbraucamās laboratorijas, zinātniski eksperimenti, kā arī Izpletņlēcēju kluba „DISK” un lidotāju paraugdemonstrējumi. Minētās aktivitātes notiks no plkst.11:00 līdz 12:00.

Festivāla rīkotāji atzīmē, ka svētki solās būt patiesi aizraujoši, jo tajos tiek aicināts piedalīties jebkurš interesents – Daugavpils un kaimiņu novadu un pagastu vadītāji, kultūras darbinieki, mūzikas un mākslas skolu pedagogi un audzēkņi, vispārizglītojošo skolu skolotāji un skolēni, visi, kas mīl priecāties par vasaru, par lidojumu un vēlas iegūt pozitīvu noskaņojumu.

Jāatzīmē, ka ar festivāla programmu var iepazīties šeit, bet pieteikuma anketu aizpildīt šeit. Savukārt sīkāka informācija pieejama pa tālr.654 40837, 654 40828, 29528218 vai, rakstot uz e-pastu brigi@inbox.lv.


Написать комментарий