Pērn O. Jesse ieņēma 7 amatus un saņēma darba algas no sabiedriskajām organizācijām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils domes lietu pārvaldniece Olga Jesse, tāpat kā pārējās amatpersonas, ir iesniegusi Valsts ieņēmumu dienestam ienākumu deklarāciju.

Saskaņā ar iesniegtās deklarācijas datiem Olga Jesse bija Daugavpils domes Iepirkumu komisijas locekle, „ERFOLG” valdes priekšsēdētāja, Latvijas Vācu savienības, „Daugavpils Jauniešu savienības”, „Daugavpils Jauniešu organizāciju koordinācijas padomes” valdes locekle, kā arī domes lietu pārvaldniece.

Zīmīgi, ka ierēdnes ienākumu avotu saraksts ievērojami atšķiras no viņas ieņemamo amatu saraksta: O. Jesse saņēma ienākumus arī no sabiedriskajām organizācijām, bet viņas ieņemamie amati šajās organizācijās deklarācijā nav norādīti.

Kopējie domes lietu pārvaldnieces ienākumi 2013. gadā sastādīja Ls 5 589,86, no kuriem Ls 2978,66 sastādīja domes darba alga, Ls 1477,54 – „ERFOLG”, Ls 356,81 – čigānu biedrības „ME ROMA”, Ls 336,98 – „Serža Li mākslas sintēzes biedrības”, Ls 339,82 – čigānu biedrības „NĒVO DROM D”, Ls 90,25 – „Dagood Studio” un Ls 9,80 Daugavpils universitātes atalgojums.

Deklarācija nesatur informāciju par īpašumiem, parādiem un uzkrājumiem.


Написать комментарий