Pirmais strītbola posms sapulcināja 24 komandas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirmais no daudzajiem šīs vasaras un rudens posmiem strītbolā norisinājās 24. maijā pie Daugavpils Ledus halles jauniešu festivāla „Urbanstyle” ietvaros, informē Sporta pārvaldes portāls.

Piecās dažādās grupās par uzvaru cīnījās 24 komandas.
Jau apmēram plkst. 10 no rīta pirmās komandas devās reģistrēties un piešauties pie spēļu groziem. Uz Daugavpili bija ieradusies arī meiteņu komanda no Utenas, kas savā grupā tika arī pie čempionu titula, uzvarot komandu „99”.

Kopumā piecās dažādās grupās par titulu cīnījās 24 vienības. Kā ierasti, lielākā konkurence bija vīriešu grupā, kur astoņu komandu cīņā par uzvarētājiem kļuva arī iepriekšējā gada čempionāta uzvarētāji „IVS-D/Dautkom”. Aiz sevis viņi atstāja komandu „Bez nosaukuma”.

Arī sievietēm cīņa bija spraiga. Sešu komandu konkurencē par fināla uzvarētāju kļuva komanda „Avtoradio”, kas finālā tika galā ar „Savējās”. Jaunākajā grupā puišiem pirmo vietu, spēlējot bez zaudējumiem, ieguva komanda „Tehnarj”, bet jaunākajā grupā meitenēm piecu komandu konkurencē ieguva komanda „Perci”.

Balvās labākās komandas saņēma dāvanas no „Urbanstyle” rīkotājiem, kā arī Daugavpils Sporta pārvaldes un „Ballborderbasket”. Nākamais posms paredzēts 7. jūnijā pilsētas svētkos pie tirdzniecības parka „Solo”.


Написать комментарий