Līvānu novadā jau 3. gadu pēc kārtas augsta līmeņa apmācības vietējiem uzņēmējiem

foto: livani.lv
foto: livani.lv

Ņemot vērā, ka uzņēmējdarbības attīstībai un izaugsmei katram uzņēmējam nepieciešams nemitīgi papildināt zināšanas un pilnveidot prasmes, Līvānu novada dome jau trešo gadu pēc kārtas organizē augsta līmeņa 3 dienu apmācības par vietējiem uzņēmējiem aktuālām tēmām, ziņo Līvānu novada portāls.

2012. gadā tika rīkots 3 dienu apmācību kurss „LEAN menedžments” par uzņēmuma darbības optimizācijas iespējām, 2013. gadā notika „Eksporta menedžmenta” apmācību kurss par eksporta uzsākšanas jautājumiem, savukārt šogad 11., 18. un 26. jūnijā (no plkst. 9:00 līdz 17:00) tiek rīkotas apmācības pārdošanas vadībā „Gudra pārdošana – mērķtiecīga un rezultatīva”.

Apmācību kursu vadīs SIA „TRIVIUMS apmācība”, kas ir viena no vadošajām apmācību kompānijām Latvijā. Kā minēts uzņēmuma mājas lapā: „Triviums ir radīts tiem, kas vēlas augt un mainīties. Zinātkārajiem maksimālistiem, kam nekad nav gana meistarības.”. Līdz ar to arī Līvānu novada uzņēmējiem tiek piedāvāta iespēja papildināt zināšanas.

Apmācības vadīs lektore Sandra Krisberga - biznesa konsultante un pasniedzēja ar vairāk kā 15 gadu profesionālo pieredzi Eiropā (pārsvarā Baltijas un Skandināvijas tirgos) dažādos biznesa segmentos – FMCG (Gutta), mazumtirdzniecībā (Nelss), ražošanas tehnoloģiju piegādē (Tetra Pak). Guvusi starptautisku pieredzi Zviedrijā, strādājot ar vienu no lielākajiem un prasīgākajiem Tetra Pak klientiem pasaulē – Arla Foods. Šobrīd konsultāciju uzņēmuma Illume valdes priekšsēdētāja un vadošā konsultante. Lasa lekcijas Rīgas Stradiņa Universitātes, Rīgas Biznesa skolas un Rīgas Tehniskās Universitātes maģistratūras programmās.

Pieteikties apmācībām aicināts ikviens Līvānu novada uzņēmējs. Aicinām pieteikties savlaicīgi, jo vietu skaits ierobežots!

Programma.

Pieteikties līdz 09.06.2014.: 65307800 / info@liic.lv.


Написать комментарий