Jaunatnes lietu speciālista vakancei pietiekušies 6 pretendenti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Kalupes pagasta pārvalde kopš šā gada aprīļa meklē jaunatnes lietu speciālistu. CV konkursa ietvaros bija iesniedzami līdz 15.maijam.

Sazinoties ar Kalupes pagasta pārvaldes priekšsēdētāju Ināru Ūbeli, portāla Gorod.lv korespondents noskaidroja, ka kopumā konkursā pieteikušies 6 pretendenti, tomēr viņu pieteikumi vēl nav izskatīti. Pēc priekšsēdētājas vārdiem, šonedēļ tiks noteikts, kas no pretendentiem piedalīsies otrajā atlases kārtā – tiks uzaicināts uz darba interviju.

Atgādināsim, ka par galvenajiem uzvarētāja atlases kritērijiem tika uzskatīta augstākā vai vidējā profesionālā izglītība, priekšstats par darbu ar jaunatni, spēja plānot, vadīt un koordinēt darbu ar jauniešiem, tādējādi veicinot pagasta jaunatnes iniciatīvu.

Tāpat potenciālajam jaunatnes lietu speciālistam viņa darbā būs nepieciešama atbildības sajūta, spēja patstāvīgi organizēt savu darbu, sadarboties ar pagasta iedzīvotājiem un tā iestādēm.

Turklāt amata pretendentam jābūt labām zināšanām projektu vadībā, radošai pieejai darbam, labām latviešu valodas zināšanām, viņam jābūt sabiedriskam un jāprot strādāt ar datoru.

Pēc I.Ūbeles vārdiem, jaunatnes lietu speciālistam piedāvās strādāt nevis pilnu slodzi, bet 0,8 slodzes.


Написать комментарий