Šā gada garās Līgo svētku brīvdienas aicina pavadīt Višķu estrādē

foto: latvia.travel
foto: latvia.travel

Vasara vairākumam mūsu valsts iedzīvotāju ir iemīļots gadalaiks – tas ir saulaina un karsta laika, atvaļinājumu un svētku pie dabas krūts laiks.

Tieši tādēļ iestādes, kuras nodarbojas ar tūrismu un dažādu pasākumu organizāciju cenšas piedāvāt iedzīvotājiem un viesiem pēc iespējas vairāk izklaižu variantu. Daugavpils novads nav izņēmums.

Kā Daugavpils novada domes preses konferencē paziņoja Tūrisma un kultūras aģentūras „TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis, par šīs vasaras grandiozāko pasākumu kļūs lielās Līgo svētku brīvdienas, kuras ir vērts pavadīt Višķu estrādē.

„Garās Līgo svētku brīvdienas ir pasākums novada iedzīvotājiem un viesiem, par kuru mēs esam stāstījuši dažādās tūrisma izstādēs, piemēram, „Balttour”. Svinot Līgo svētkus kopā ar mums, katrs varēs baudīt tautas mīluļu – grupas „Ģints un es”, Jura Ostrovska, „Dricānu dominantes”, „Miglas”, „Līksmas” un citu vietējo folkloras ansambļu mūziku un dejas”, – pastāstīja R. Gradkovskis.

Līgo svētku brīvdienu laikā varēs degustēt mājas sierus un vietējo ražotāju alu. Notiks konkurss, un tiks noteikts labākais šo tradicionālo Līgo cienastu ražotājs. Tiks organizēta Līgo vainagu pīšanas radošā darbnīca un daudzas citas izklaides bērniem un pieaugušajiem.

Jāatzīmē, ka pasākums sāksies 23. jūnijā plkst. 18:00, bet noslēgsies ar Zaļumballi līdz rītausmai. 


Написать комментарий