Lindsijai Loenai ir nepieciešama stilista palīdzība

foto: tvcenter.ru
foto: tvcenter.ru

Skandāliste Lindsija Loena, kura ir slavena ar alkohola problēmām un problēmām ar policiju, regulāri nokļūst masu mēdiju lappusēs.

Ja iepriekš žurnālisti drīzāk rakstīja par aktrisi kā par likumpārkāpēju, tad tagad, kad viņa izbeidza dzīvi alkohola reibumā, korespondenti ir pievērsuši uzmanību viņas ģērbšanās stilam. Izrādās, ka Lindsijai tāpat kā daudzām citām Holivudas zvaigznēm, nav gaumes, – vēsta eurosmi.ru.  

Jauniete regulāri parādās sabiedriskos pasākumos tērpos, kuri uzsver visus viņas ķermeņa trūkumus. Džuliana Makdonalda zili zaļā kleita ar fliteriem, kurā Lindsija nesen izgāja sabiedrībā, ir kārtējais pierādījums. Tā kā tērps ir pietiekami atklāts, aktrise nolēma neģērbt krūšturi. Bet kritiķi nepalaida garām iespēju pārmest jaunietei, ka viņas krūtis ir zaudējušas tvirtumu, tādēļ tās jāatbalsta, tātad aktrisei ir jāaizmirst par šādiem atvērtiem modeļiem, kuriem ir dziļš dekoltē.

Neskatoties uz skeptiskajiem padomiem nolīgt personīgo stilistu, Loena ir izveidojusi savu blogu par modi, kurā sniedz padomus citiem, kaut gan pati tos neievēro.


Написать комментарий