Lielbritānija grasās neielaist valstī nabadzīgus ārzemniekus

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Ņemot vērā sarežģīto ekonomisko situāciju un pastāvīgi pieaugošo imigrantu plūsmu, valsts varas iestādes ir paudušas vēlēšanos pārskatīt attieksmi pret ārzemniekiem, kuri ierodas valstī strādāt vai pastāvīgi dzīvot.

Lielbritānijas premjerministrs Deivids Kamerons paziņoja, ka nākotnē tiek plānots ņemt vērā vidējos ienākumus uz valsts iedzīvotāju, no kuras ir ieradies cilvēks, un noteikt prasības imigrantu finanšu stāvoklim, – ziņo ruconnect.co.uk.

Tiek atzīmēts, ka valsts valdība nevar patstāvīgi ieviest nabadzīgo ārzemnieku iebraukšanas aizliegumu. Šo soli Apvienotās Karalistes varas iestādēm būs jāsaskaņo ar ES. Tāpat jāatzīmē, ka labākas dzīves meklējumos Lielbritānijā katru gadu ierodas desmiti tūkstošu darba migrantu. To pamatdaļu sastāda Austrumeiropas valstu iedzīvotāji.

Eksperti ziņo, ka galvenokārt cilvēki brauc uz Lielbritāniju, glābjoties no ekonomiskās krīzes. Saskaņā ar organizācijas MigrationWatch aplēsēm gadā uz Lielbritāniju pārceļas apmēram 130 tūkst. Eiropas Savienības pilsoņu. Tiek atzīmēts, ka tuvākajos 4 gados migrantu skaits kļūs vienāds ar Mančestras iedzīvotāju skaitu.


Написать комментарий