Daugavpils novada jauniešus aicina iepazīties ar vasaras nodarbinātības programmas ietvaros piedāvāto vakanču sarakstu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka šogad Daugavpils novada dome otro gadu pēc kārtas aicina jauniešus, kuri deklarēti novada teritorijā un mācās vietējās izglītības iestādēs, piedalīties vasaras nodarbinātības programmā.

Potenciālie darbadevēji dalībai programmā varēja pieteikties līdz 25.aprīlim. Savukārt jau šodien, 30.aprīlī, Daugavpils novada domes mājas lapā iespējams iepazīties ar piedāvāto vakanču sarakstu. Jāatzīmē, ka minētais saraksts tiks papildināts ar jaunām vakancēm, tādēļ sekojiet informācijai.

Sazinoties ar Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas projektu koordinatoru Jāzepu Krukovski, portāla Gorod.lv korespondents noskaidroja, ka novada uzņēmēju un zemnieku saimniecību īpašnieku aktivitāte saglabājusies pērnā gada līmenī. J.Krukovskis atzīmēja, ka darbadevēju saraksts šogad esot citāds un jauniešiem ir iespēja izvēlēties jaunu vietu pirmās darba pieredzes gūšanai.

Zīmīgi, ka patlaban jauniešiem piedāvā ar teritoriju labiekārtošanu, bērnu nometņu uzturēšanu, lauksaimniecības darbiem, teritoriju tīrīšanu, kārtības uzturēšanu kempingos utt. saistītos darbus.

Jāpiebilst, ka 14-19 gadus veci jaunieši pieteikumus Daugavpils novada domē var iesniegt līdz 9.maijam.

Atgādināsim, ka pērn vasaras nodarbinātības programmā piedalījās 108 skolēni, kā arī 16 novada pagasti, 14 zemnieku saimniecības, 2 piemājas saimniecības, sabiedrības ar ierobežotu atbildību un individuālie komersanti. Programmas realizācijai no Daugavpils novada domes budžeta bija iedalīti 10 tūkst. latu (vairāk nekā 14 tūkst. eiro).


Написать комментарий