Apdrošinātāji no Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes nevar sagaidīt zaudējumu atlīdzību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar informāciju, kuru portāls Gorod.lv saņēma no Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes, no 2009. gada līdz 2013. gadam pārvalde ir saņēmusi 67 sūdzības par iebraukšanu bedrēs, kā rezultātā ir cietuši transportlīdzekļi.

No fiziskām personām šajā laika periodā tika saņemti 29 iesniegumi. Rezultātā 10 gadījumos tika veikta pilna vai daļēja pieprasīto zaudējumu atlīdzināšana Ls 1 729,01 jeb 2 460,15 eiro apmērā.

Zīmīgi, ka pēdējo 5 gadu laikā KSP ir saņēmusi 38 iesniegumus par zaudējumu atlīdzināšanu no juridiskām personām (apdrošināšanas kompānijām), tomēr nevienā gadījumā KSP zaudējumus nav atlīdzinājusi.

Piebildīsim, ka KSP pastāvīgi ziņo, ka nepietiek līdzekļu ceļu remontam. Vairāku pēdējo gadu laikā Daugavpilī tiek realizēti daudzi Eiropas projekti, kuri ļaus sakārtot ceļus. Iedzīvotāju sūdzības par ceļu stāvokli tiek saņemtas pastāvīgi. Par laimi, mūsu pilsētā nav tādu situāciju kā Rīgā, kad pērnā gada ziemā tika atbrīvots no amata uzņēmuma „Ceļu pārvalde” vadītājs pēc tam, kad internetā parādījās video par nekvalitatīvu ceļa remontu.


Написать комментарий