Vācijas sociāldemokrāti ir pret sankciju noteikšanu Krievijai

foto: euromag.ru
foto: euromag.ru

Vismaz šāda ir VSDP frakcijas vadītāja vietnieka Vācijas parlamentā Aksela Šefera pozīcija. Viņš domā, ka kārtējās sankcijas pret Krieviju „nenesīs neko, izņemot simboliku”.

Ukrainas krīzes noregulēšanai ir jāaktivizē diplomātiskie līdzekļi un jāizmanto jebkura pārrunu ar Krieviju iespēja, domā Bundestāga deputāts.
Partijas biedra viedokli atbalsta arī Rainers Arnolds, Bundestāga VSDP pārstāvis aizsardzības jautājumos. Pēc viņa domām sankcijas pret atsevišķiem Krievijas ierēdņiem pozitīvi neietekmēs krīzes situāciju, – ziņo novostiukrainy.ru.

Līdz ar to VFR valdība pieļauj, ka ekonomisko sankciju ieviešanas iespējas apspriešana pret Krieviju Ukrainas konflikta dēļ var notikt jau šonedēļ. Tas notiks gadījumā, ja iepriekšējie pasākumi negūs panākumus.

Šodien Briselē Eiropas Savienības valstu sūtņi galvenajā mītnē apspriedīs pasākumus, kuri attiecas uz stingrākām sankcijām pret Krieviju. Runa būs par sankciju paplašināšanu tā saucamās 2. pakāpes ietvaros, tieši par dažu Krievijas Federācijas vadības pārstāvju iebraukšanas aizliegšanu un bankas kontu bloķēšanu ārzemju bankās.

Šodien ekonomisko sankciju noteikšana visdrīzāk netiks apspriesta, bet sankcijas, kuras tiks saskaņotas Eiropas Savienības sūtņu līmenī, šodien var stāties spēkā. 
 


Написать комментарий