Ja paveiksies projektu konkursā, Kalkūnes pagastā labiekārtos atpūtas laukumu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes deputātu sēdes gaitā tika izskatīts jautājums un pieņemts galīgais lēmums par sabiedriskās organizācijas „Sevillas” piedalīšanos projektu konkursā, kuru ir izsludinājusi Daugavpils un Ilūkstes novadu partnerība.

Kā paziņoja Kalkūnes pagasta pārvaldes priekšsēdētājs Osvalds Kursītis, sabiedriskā organizācija „Sevillas”, kura strādā pagasta teritorijā, plāno piedalīties konkursā ar projektu „Kalkūnes pagasta sabiedrisko pasākumu norises vietas labiekārtošana”.

Kopējā projekta summa sastāda 5 486 eiro, no kuriem 4 937,40 sastāda sabiedriskais finansējums, bet savukārt vēl 10% jeb 548,60 eiro – Daugavpils novada pašvaldības līdzfinansējums.

Projekta ietvaros Kalkūnes pagastā plāno labiekārtot veco padomju laiku atpūtas laukumu, izveidojot pastaigu un velosipēdistu celiņus, bērnu un sporta laukumus utml.

Visi deputāti bez papildjautājumiem vai piezīmēm pieņēma lēmumu atbalstīt piedalīšanās projektu konkursā ideju. Tādējādi, ja konkursā paveiksies, 10% no kopējām projekta izmaksām tiks izdalīti no novada pašvaldības 2014. gada budžeta.

 


Написать комментарий