Modernizēts 'Peugeot Boxer' komerctransports

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kompānija "Peugeot" ievieš tirgū uzlaboto komercauto modeli "Boxer" modeli. Kā apgalvo ražotājs, jauno "Peugeot Boxer" raksturo savā segmentā viszemākais degvielas patēriņš un vislabākā kravnesība. Tāpat kā līdz šim, modelis pieejams ar dažādiem virsbūves tipiem.

"Peugeot Boxer" ir uzlabots izturības un darba drošības līmenis. Jaunā modeļa testēšanai ar automašīnu tika nobraukti četri miljoni kilometru dažādos apstākļos – gan ar pilnu kravu, daļēju kravu, kā arī pavisam bez kravas.

Salīdzinot ar iepriekšējo modeli, ir uzlabotas dažādas īpašības – nostiprināta virsbūves struktūra; uzlabots priekšējais radiatora dekoratīvais režģis, lai nodrošinātu motoram labāku dzesēšanu; uzlaboti slīdošo durvju mehānismi un nostiprinātas aizmugures durvis; pilnveidota bremžu sistēma un balstiekārta; kā arī tam ir jauna degvielas iesmidzināšanas sistēma.

Uzlabotā "Boxer" modeļa standarta aprīkojumā ietilpst elektroniskā stabilitātes kontrole (ESP) kopā ar vilces spēka kontroli (ASR), ABS bremzes, elektroniskais bremžu spēka sadalītājs (EBD) un ārkārtas bremžu pastiprinātājs (EBA).

Savukārt papildaprīkojumā pieejams 5" krāsains skārienjutīgs ekrāns ar "bluetooth hands-free" un mūzikas straumēšanu, atpakaļskata kamera, navigācijas sistēma, brīdinājums par novirzīšanos no braukšanas joslas, palīgsistēma kustības uzsākšanai slīpumā, riepu spiediena sensori u.c.

Modernizētais "Peugeot Boxer" modelis ir pieejams ar trijiem dažādiem attālumiem starp asīm (3 m, 3,45 m vai 4,04 m), četros dažādos garumos un trijos dažādos augstumos, kas kopā rada septiņas dažādas virsbūves versijas ar tilpumu no astoņiem līdz 17 kubikmetriem. Bagāžas nodalījuma platums ir, pēc ražotāja apgalvojuma, ir rekordliels – 1,87 metri. Papildus var izvēlēties arī šasijas un zemās versijas, kā arī deviņ- līdz 17 vietīgus autobusus.

"Peugeot Boxer" modelim ir zems iekraušanas slieksnis, bet papildaprīkojumā ir 270 grādos atveramas aizmugurējās durvis.

Jaunā "Peugeot Boxer" dzinēju izvēlē ir pieejamas trīs dažādu jaudas līmeņu (110 ZS, 130 ZS un 150 ZS) 2,2 litru un 177 ZS trīslitru "HDi" dīzeļmotori. Pateicoties iepriekšminētajiem uzlabojumiem, vidējais degvielas patēriņš ir samazināts par 1,3 l/100 km un CO2 izmeši – par 34 g/km.

Jaunums ir "Stop&Start" sistēma 130 ZS un 150 ZS motoram, kas ļauj efektīvāk lietot degvielu, samazinot tās patēriņu, pārvietojoties pilsētā, vēl par 0,5 l/100 km, bet CO2 izmešus – par 5g/km.

Jaunais "Peugeot Boxer" pārdošanā Latvijā nonāks šovasar.


Написать комментарий