Volejbols: piektdien un sestdien notiks F.Vilcāna piemiņas turnīrs

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Piektdien un sestdien jau sesto reizi Daugavpilī notiks Franča Vilcāna piemiņai veltīts senioru volejbola turnīrs, kurā šoreiz piedalīsies 25 komandas no septiņām valstīm, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Francis Vilcāns bija aktīvs sporta senioru kustības dalībnieks. Viņa vadībā īpašu popularitāti ieguva volejbola turnīri senioriem. Jau sesto gadu Daugavpilī viņa piemiņai tiks veltīts senioru volejbola turnīrs.

Šoreiz par godalgām sportisti cīnīsies trīs vecuma grupās – 35+, 40+, 50+. Kopumā uz Daugavpili ieradīsies 25 komandas no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Polijas, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Spēles norisināsies Daugavpils Olimpiskajā centrā un Daugavpils BJSS sporta zālēs 25. un 26. aprīlī. Oficiālā atklāšanas ceremonija notiks 25. aprīlī plkst. 15:00 Daugavpils Olimpiskajā centrā.

Pirmajā sacensību dienā komandas izspēlēs grupu turnīra spēles (pirmās no tām 9:00, bet noslēdzošās spēles uz trīs laukumiem ap 17:00 un 18:00). Otrajā dienā jau norisināsies izslēgšanas spēles un pēdējās spēles paredzētas īsi pēc 17:00.

 


Написать комментарий