Daugavpils bērnudārzu renovācijas pabeigšanai izsludināts konkurss uz papilddarbu veikšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tuvākajā laikā kļūs zināmi konkursa uz papilddarbu veikšanu Daugavpils pirmsskolas izglītības iestādēs uzvarētāji, un iestādēs tiks turpināti energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumi ES projekta ietvaros.

Jāatzīmē, ka ES projekta ietvaros darbi ir pabeigti četrās pirmsskolas izglītības iestādēs (4., 10., 15., 30.pirmsskolas izglītības iestādē) un drīz tās tiks nodotas ekspluatācijā, darbi tiek turpināti 21., 23., 27.pirmsskolas izglītības iestādē, savukārt 1.pirmsskolas izglītības iestādē darbi tika uzsākti pavisam nesen un notiek saskaņā ar plānu, ziņo pašvaldība. Iepirkumā uz papilddarbu veikšanu tika iekļauti darbi visās minētajās pirmsskolas izglītības iestādēs.

Vicemērs Dmitrijs Rodionovs pastāstīja, ka pašvaldība plāno veikt vēl divu pirmsskolas izglītības iestāžu renovāciju un ir iesniegusi dokumentus dalībai KPFI projektā, maijā vajadzētu saņemt ministrijas atbildi par iespējamo atbalstu. Paralēli, lai pozitīvas atbildes gadījumā paātrinātu darbu uzsākšanu, pašvaldība plāno izsludināt iepirkuma procedūru. Vēl viena pirmsskolas izglītības iestāde plāno pretendēt uz finansējumu Norvēģijas finanšu instrumenta atbalsta programmas ietvaros.

Tāpat D.Rodionovs atzīmēja, ka pilsētas šā gada budžetā ir paredzēti līdzekļi dažādu objektu tehnisko projektu sagatavošanai. Piemēram, patlaban notiek konkurss uz 26.pirmsskolas izglītības iestādes tehniskās dokumentācijas izstrādi.


Написать комментарий