Jaunatnes departaments atgādina: Pierakstīšanās uz vasaras bērnu nometnēm sāksies jau šo sestdien

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jaunatnes departaments atgādina, ka pierakstīšanās uz vasaras bērnu nometnēm sāksies jau šo sestdien, 2014.gada 26.aprīlī, no plkst.9:00 līdz plkst.16:00 Jaunatnes departamentā (Saules iela 5a).

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka šogad Departaments organizē 18 bērnu vasaras nometnes, kurās varēs atpūsties 750 bērni vecumā no 6 līdz 18 gadiem.

Lai reģistrētu bērnu vasaras nometnei, nepieciešams izvēlēties nometni, kurā Jūs gribat pierakstīt bērnu, kā arī jāpaziņo bērna vārds, uzvārds un personas kods, vecāka vai aizbildņa telefona numurs. Būs iespējams pierakstīties gan vienam, gan vairākiem periodiem.

E.Ivanova atzīmēja, ka apmaksas kārtība un dokumentu nokārtošanas termiņš tiks paziņots pierakstīšanas laikā (apmaksāt un noformēt dokumentus 26.aprīlī nebūs iespējams).

Jāatzīmē, ka, dodoties uz vietni, var iepazīties ar nometņu norises vietu un laiku, kā arī tās ikdienas aprakstu. Papildus informācija pieejama pa tālr. 654 22306 vai 27069620.


Написать комментарий