Austrijā estētiem ir radīts elektrocikls

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Austrijā ir radīts elektrocikls Johammer J1, kurš vienlaikus ir līdzīgs gan motociklam no filmas „Tronis; Mantojums”, gan velosipēdam. Jaunā divriteņu rotaļlieta izmaksās mazliet lētāk nekā 1. sērijas BMW.

Kā var piesaistīt sev uzmanību uz ceļa? Izģērbties un izliekties no kabīnes vai pavizināties ar kaut kādu neparastu transportlīdzekli. Piemēram, ar elektrociklu Johammer J1.

Modeli ir izstrādājusi Austrijas kompānija Johammer, un tas vienlaikus izskatās pēc gliemeža, velosipēda un motocikla. Paveikts viss ir gudri: elektromotors ir integrēts aizmugurējā ritenī, ideāls smaguma centra izvietojums nodrošina pasažierim brauciena laikā optimālu komfortu un maksimālu stabilitātes sajūtu, – vēsta style.rbc.ru.

Modelis strādā ar litija jonu akumulatoru. Abi atpakaļskata spoguļi ir integrēti 2,4 collu displejos, kuros tiek ievadīta visa informācija. J1.150 modeļa gaitas rezerve ar 8,3 kW akumulatoru sastāda 150 km, maksimālais ātrums – 120 km/h, bet svars – 19 kg.

Šāda rotaļlieta maksā no 31 tūkt. dolāru. Par šādu summu, piemēram, var iegādāties BMW 116i vai Mazda CX-5. Bet kuru šodien var pārsteigt ar BMW vai Mazdu?


Темы: , , , , ,
Написать комментарий