Daugavpils pilsētas dome apgaismos gājēju celiņu Stropu mežā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes iestāde „Komunālās saimniecības pārvalde” (KSP) izsludināja konkursu par apgaismojuma būvniecību gājēju celiņam Stropu mežā (posmā no Ķīmijas mikrorajona līdz Stropu estrādei), Daugavpilī.

KSP elektroinženiere Sņežana Afanasjeva pastāstīja portālam Gorod.lv, ka mikrorajona iedzīvotāji kārtējo reizi esot griezušies iestādē ar lūgumu ierīkot minētā gājēju celiņa apgaismojumu, tādēļ tika iedalīti līdzekļi tā sakārtošanai.

Patlaban daudzu Ķīmijas iedzīvotāju iemīļotais gājēju celiņš, kas ved uz estrādi, nav apgaismots, turklāt tā segums nav labākajā stāvoklī. Līdz maija beigām plānots ierīkot apgaismojumu, vēlāk – rekonstruēt gājēju celiņa segumu. Tiks uzstādīti 28 jauni gaismekļi ar ekonomiskajām spuldzēm. Posms tiks apgaismots atbilstoši vispārējiem pilsētas āra apgaismojuma principiem.

Pretendentu pieteikumi iesniedzami līdz 24.aprīlim, pēc šī datuma kļūs zināms, cik izmaksās minētie darbi.

Atgādināsim, ka nesen Daugavpils pilsētas dome pieņēma lēmumu taupīgi apgaismot pilsētu, vakara un nakts laikā samazinot apgaismojuma intensitāti posmos, kuros gājēju aktivitāte ir zema.


Написать комментарий