Daugavpils novadā atsāki ceļu remontdarbi liela projekta ietvaros

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domē notikušās preses konferences gaitā novada domes izpilddirektores pirmā vietniece Ināra Natarova paziņoja, ka ir atsākti darbi projekta „Daugavpils novada pašvaldības ceļu un ielu rekonstrukcija saimnieciskās darbības attīstības sekmēšanai” ietvaros, kuri izmaksās 1 919 883,77 latus (2 731 748,50 eiro).

Komentējot ceļu remontdarbus, I.Natarova informēja, ka ceļa posmā „Ambeļi – Graiži” (Ambeļu pagasts) veikti 90,35% darbu, bet posmā „Grāviņi – Višķu tehnikums” (Višķu pagasts) – 90% darbu.

Savukārt vairāk nekā 50% darbu veikti Strādnieku ielā Kalkūnes pagastā – 58%.

Tāpat I.Natarova atgādināja, ka pirms tehnoloģiskā pārtraukuma ekspluatācijā tika nodots Daugavpils novada pašvaldības ceļš „Aužguļāni-Rīga-Daugavpils šoseja” Līksnas pagastā, darbi tika veikti pirmās projekta kārtas ietvaros.

Atbildot uz jautājumu, cik ilgi kalpos minētie ceļi, I.Natarova atzīmēja, ka darbu izpildītājs dot 5 gadu garantiju, un Daugavpils novada domei neesot šaubu par darbu kvalitāti.

Savukārt Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika piebilda, ka projekta realizācijai jābūt pabeigtai 2015.gada jūnijā, un visi darbi tiek veikti saskaņā ar plānu.


Написать комментарий