Ford oficiāli prezentēja 2015. gada modeli

foto: uincar.ru
foto: uincar.ru

ASV kompānija Ford oficiāli paziņoja absolūti jaunā Focus sedana tehniskos raksturojumus un prezentēja tā fotogrāfijas. Atgādināsim, ka šī gada martā Ženēvas autosalonā amerikāņi parādīja atjaunoto Ford Focus versiju ar hečbeka virsbūvi. Oficiālā sedana pirmizrāde notiks gaidāmā Ņujorkas automobiļu šova ietvaros.

Atjaunotais sedans Ford Focus 2015 ir hečbeka pēctecis. Jauni buferi, motora pārsegs, spārni un savādāks radiatora režģis ir izpildīti pēc modeļa Mondeo/Fusion jaunās paaudzes motīviem. Jaunumam ir šaurāki priekšējie lukturi.

Turklāt atjaunotajai Ford Focus saimei ir mainījusies arī aizmugures daļa. Jaunais sedans ir ieguvis atjaunotas aizmugures gabarītu ugunis un pārveidotu bagāžas nodalījuma vāku. Jaunās Ford Focus saimes salons ir kļuvis sportiskāks. Oriģināla stūre, jauni apdares materiāli un paplašināta krāsu gamma, – ziņo uincar.ru.

Jāatzīmē, ka jaunajiem automobiļiem ir daudz iekšējās apdares elementu, izmantojot matētus un hromētus akcentus. Centrālā Ford Focus konsole nav stipri pārstrādāta, bet tā ir kļuvusi modernāka, ar sportisku noslieci.

Ford Focus 2015 standarta komplektācijā būs solīds aprīkojums. Saskaņā ar oficiālo paziņojumu presei bāzes izpildījumā automobilis iegūs atpakaļskata kameru, kura strādā kopā ar 4,2 vai 8 collu ekrānu MyFord Touch. Sedans iegūs Blind Spot Information sistēmu.

Ford Focus 2015 motora nodalījumā atrodas jaunais EcoBoost motors. Tam ir 1,0 l dzinējs ar 125 zirgspēku jaudu un 197 nm giezes momentu. Jau tagad ir zināms, ka sedans ar jauno motoru tiks piedāvāts tikai ar 6 pakāpju „automātu”. Precīzu šī dzinēja raksturojumu pagaidām nav, bet oficiālie ASV zīmola pārstāvji solīja, ka jaunā Ford Focus paaudze izmantos degvielu hibrīdu automobiļu līmeni.

Saskaņā ar iepriekšējo informāciju ir zināms, ka jaunais sedans, tāpat kā hečbeks Ford Focus ir ieguvis modernizētu šasiju un jaunu balstiekārtu. Tam ir jāsamazina troksnis salonā. Tāpat atzīmēsim, ka gada laikā tirgū jāparādās oriģinālajai Ford Focus SE Sport versijai. Šim automobilim būs sporta pakete, kurā ietilps 17 collu melni viegla sakausējuma diski, speciālas riepas 215/50 HR-17, aerodinamisks izskats un automātiska pārnesumkārba. 


Темы: , , , , ,
Написать комментарий