Izgudrots gredzens, kurš darbina jebkuru ierīci ar pirksta vēzienu

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Interneta vietnē "Kickstarter", kas nodarbojas ar finansu līdzekļu piesaistīšanu radošiem un ražošanas projektiem, uzsākta naudas vākšana "The Ring" projektam. Gredzens ļauj ar pirksta kustību gaisā nosūtīt komandas uz smart telefonu un jebkuru citu gadžetu.

Mēģinājumi radīt ko līdzīgu jau ir bijuši, vairumā gadījumu gredzeni bija tikai papildinājums smart telefoniem.

"The Ring" radījusi kompānija "Logbar", pielietojot citus principus. Viņu gredzeni ir universāls manipulatos, radīts vairākām ierīcēm.

Gadžets spēj visai precīzi atpazīt pirksta kustību gaisā. Piemēram, lai uzrakstītu SMS, gaisā vajag uzzīmēt burtus. Pēc tāda paša principa tiek vadītas arī cita tehnika (ja tā ir pieslēgta attālinātai vadībai): uzzīmējot lampiņu mājās ieslēdzas gaisma, bet TV simbols ieslēdz televizoru utt.

Komandas var iestatīt pēc nepieciešamības. Gredzena radītāji, norāda ka tas savienojams ar lielāk daļu iekārtu, ieskaitot moderno pulksteni "Pebble Watch" un vēl pārdošanā neesošajām "Google Glass" brillēm.

Pagaidām, par vienīgo "Ring" mīnusu tiek nosaukts, tas, ka gredzens nav ūdensizturīgs, - to nāksies noņemt mazgājot rokas, vai lietus laikā.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий