Konkurss uz atkritumu izvešanu: Daugavpils pilsētas pašvaldībai nav zināms ne sūdzību izskatīšanas datums, ne to būtība?

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Konkursa rezultāti uz sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Daugavpilī ir pārsūdzēti, tādēļ līdz līguma noslēgšanai ar jaunu piegādātāju šo pakalpojumu joprojām sniegs AS „Spec.ATU”, 7.aprīlī žurnālistiem paziņoja vicemērs Pēteris Dzalbe.

Pēc līguma slēgšanas jāievēro likumā noteiktie 3 pārejas mēneši.

Runājot par to, kad tiks pieņemti turpmākie lēmumi, vicemērs paziņoja, ka līdz 11.aprīlim pašvaldībai jānosūta atbilde Iepirkumu uzraudzības birojam, taču tas tika izdarīts jau pagājušajā nedēļā. Tagad pašvaldība gaida, kad tiks noteikta sūdzību izskatīšanas diena, paziņoja P.Dzalbe.

Jāatzīmē, ka aizvadītajā nedēļā Iepirkumu uzraudzības birojs savā mājas lapā ievietoja informāciju, ka trīs saņemtās sūdzības tiks izskatītas 22.aprīlī.

Atbildot uz jautājumu, kāda ir iesniegto sūdzību būtība, vicemērs paziņoja: „Sūdzību būtība kļūs zināma, kad tās skatīs Iepirkumu uzraudzības birojs. Pamatsūdzība ir saistīta ar pretendentu pārliecību, ka viszemākā cena nav pamatota”.


Написать комментарий