Daugavpilī uzsākta iesniegumu pieņemšana dalībai Lielajā Talkā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No pirmdienas, 7.aprīļa, Daugavpils pilsētas domes iestādē „Komunālās saimniecības pārvalde” visi interesenti var pieteikties dalībai ikgadējā Lielajā Talkā, kura mūsu pilsētā notiks 25. un 26.aprīlī.

Pieteikumi iesniedzami līdz 22.aprīlim. Komunālās saimniecības pārvaldes vides speciāliste Tatjana Livčāne pastāstīja portālam Gorod.lv, ka šogad visiem interesentiem jāierodas Komunālās saimniecības pārvaldē, Saules ielā 5a, 113.kabinetā laikā no plkst.8.00. – 10.00. vai 16.00. – 17.00. (piektdienās – no 15.00 – 16.00) un  jāaizpilda pieteikuma anketa, kurā jānorāda dalībnieku organizācijas nosaukums, vēlamā talkošanas vieta, atbildīgās personas kontakttālrunis un aptuvenais dalībnieku skaits.

Pēc pieteikuma anketas aizpildīšanas iespējami tuvākā laikā tiks veikta telefoniska sazināšanās ar katras organizācijas atbildīgajām kontaktpersonām un tiks izsniegti maisi atkritumu savākšanai. T.Livčāne atzīmēja, ka šogad tika nolemts, ka pieteikumi jāiesniedz personīgi, lai vairākas organizācijas neplānotu sakārtot vienu un to pašu teritoriju, kā arī, lai saņemtu precīzu informāciju par to, kur tiks atstāti savāktie atkritumi.

Sīkāka informācija pieejama pa tālr. 654 76320.
 


Написать комментарий