Daugavpils novada domē apsprieda «Meža un dārza dienu» norisi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes 3. aprīļa Finanšu komitejas sēdē deputāti visas Latvijas pasākuma „Meža un dārza dienu” pasākuma organizatoriskos jautājumus.

Kā paziņoja dabas parka „Daugavas loki” vadītājs Jānis Silovs, tādēļ, ka visā valstī par „Meža un dārzu dienām” ir paziņots, ir atnācis laiks apspriest šī pasākuma rīkošanu mūsu novadā.

Jāatzīmē, ka „Meža un dārza dienu” mērķis ir savest kārtībā apkārtējo vidi, iestādīt jaunus kokus, kā arī pareizi tos kopt Daugavpils novadā. Zīmīgi, ka tāpat kā pērn, pasākums notiks no 14. aprīļa līdz 25. maijam.

„Meža un dārza dienu” organizācijas komitejā, kuras uzdevumi būs pasākumu plāna izstrāde, kā arī pašvaldības struktūru, uzņēmēju, mežu un zemes īpašnieku iesaistīšana, tika piedāvāts iekļaut Janīnu Jalinsku, Jāni Silovu, Irēnu Bulašu, Vasiļisu Pudovkinu, Valentīnu Gadzāni, Kristīni Isati, Jāni Promsu, Ināru Mukāni un Rolandu Gradkovski.

Turklāt tika paziņots, ka pasākuma uzvarētāji tā noslēgumā varēs saņemt ne tikai balvas, bet arī tiks ielūgti uz viņiem speciāli organizētu pasākumu, kurš ir plānots jūnijā.

Diskusijas gaitā Finanšu komitejas locekļi uzdeva jautājumu par to, vai nav jāsamazina organizācijas komitejas locekļu skaits, kā arī pasākumu plāna izstrādes termiņu. Rezultātā tika nolemts, ka pasākumu plānu tik tiešām vēlams sastādīt līdz 14. aprīlim (iepriekš – 25. aprīlim), tomēr organizācijas komitejas locekļu sastāvs netika mainīts.

Jautājums ar vienbalsīgu lēmumu tika nodots visu deputātu izskatīšanai nākamās deputātu sēdes laikā, kura Daugavpils novada domē notiks 10. aprīlī.        


Написать комментарий