Bijušais Danas Borisovas mīļotais publicēja viņas erotiskās fotogrāfijas

foto: starslife.ru
foto: starslife.ru

Krievijas televīzijas raidījumu vadītāja Dana Borisova cieta sava bijušā mīļotā dēļ, kurš parādīja zvaigznes fotogrāfijas.

Jaunais cilvēks izsūtīja populāriem interneta izdevumiem Danas Borisovas mājas foto sesiju, paskaidrojot, ka viņu mīlas sakars ar zvaigzni turpinājās vairākus mēnešus, bet nesen aprāvās viņam nesaprotamu iemeslu dēļ. Dana pārstāja atbildēt uz viņa zvaniem un elektroniskajām vēstulēm. Vīrietis nolēma atgādināt televīzijas raidījumu vadītājai par savu eksistenci, publicējot interneta tīklā erotiskas fotogrāfijas, ziņo ivona.bigmir.net.

Tomēr vēlamo niknuma reakciju puisis no zvaigznes nesaņēma. Televīzijas raidījumu vadītāja tikai pasmējās. „Ja šis cilvēks vēlējās mani aizskart, tad tas viņam nav izdevies. Fotogrāfijās nav nekā, kas var mani satraukt. Es vēlējos satikties ar parastu vīrieti, nevis slavenību”, – dalījās Dana Borisova. – Es tā esmu nogurusi no patosa pilniem vīriešiem, ka uzticējos šim puisim no Blagoveščenskas”.

Atgādināsim, ka nesen populārā televīzijas raidījumu vadītāja Dana Borisova intervijā pastāstīja par savu līgavaini, slepenu diētu un mīlestību pret plastiskajām operācijām. 


Написать комментарий