Saeimas deputāte: Tas ir noziegums – biedēt Latvijas iedzīvotājus ar karu, apspriežot situāciju Ukrainā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Neskatoties uz to, ka Ukraina no mums atrodas visai tālu, daudzi Latvijas iedzīvotāji, tostarp politiķi, seko līdzi šajā valstī notiekošajam.

XI Saeimas deputāte Inese Laizāne izteica sarūgtinājumu par to, kas notiek Ukrainā. „Ņemot vērā informāciju, kuru mēs saņemam, šajā valstī vērojama bēdīga situācija un šķelšanās. Tas ir satraucošs signāls ne tikai Ukrainas iedzīvotājiem. Uzskatu, ka katrā valstī cilvēkiem jājūtas piederīgiem un nepieciešamiem.

Nedomāju, ka pašreizēja valdība ir patiesi leģitīma, jo demokrātiskajā valstī jāievēro vesela virkne dažādu vērtību – likumību, vienlīdzību, jāievēro cilvēku tiesības utt.”, portālam Gorod.lv pastāstīja Saeimas deputāte.

Pēc I.Laizānes domām, dažu vietējo un ārzemju politiķu apgalvojumi par situāciju Ukrainā un Krievijas ietekmi uz mūsu valsti esot noziegums.

„Protams, mums roka visu laiku jātur uz pulsa, jājūt, kādā veidā mūs var ietekmēt ārzemēs notiekošais, jābūt informētiem par situāciju. Tā nav jānoved līdz absurdam, nedrīkst biedēt cilvēkus, pilnā nopietnībā apspriežot karu ar Krieviju. Mūsu valsts problēmas varam risināt patstāvīgi”, uzskata I.Laizāne.


Написать комментарий