Krievijā ir ceļā uz pilnīgu valsts suverenitāti. Krievija izpirka teju 30% savu monopolu akciju – ģeniāls Putina gājiens 11

foto: businessinsider.com
foto: businessinsider.com

Akciju krituma laikā biržās Krievija izpirka līdz 30% savu monopolu akciju. Tas ir ģeniāls Putina gājiens. Krievija pārņem savu korporāciju kontroli.

Sākoties operācijai Krimā, Krievijas Fondu birža, kuru nobiedēja negaidīta kara iespēja, vienkārši sagruva. Krievijas aktīvu cenas katastrofāli kritās.
Daudzi Maskavas oponenti uzreiz saskatīja „KF samaksu” par „neadekvāto Putina uzvedību” Krimā un sāka paredzēt gandrīz vai Krievijas sabrukumu. Kā viņi kļūdījās!

„Negaidītā” kotējumu krituma laikā Krievija par ASV dolāriem izpirka ievērojamu (līdz 30%) akciju savu monopolu apjomu. Pirmkārt, uzpērkot tās no panikā kritušajiem ārzemju turētājiem. Tā rezultātā Krievija nopietni nostiprināja savu finanšu un ekonomisko neatkarību tirgū, – ziņo zakon.mirtesen.ru.

No redakcijas: Pirms dažām dienām opozīcijas un Ukrainas MIL saucienu pavadībā par tirgu sabrukumu, rubļa kursa krišanos un „Krieviju, kura virzās lejup” ziņoja par Krievijas valūtas stabilizācijas tendenci un salīdzināja tirgus dinamiku ar 2008. gada karu. Nu ko, „apsveicam” tos, kuri krita panikā, un nopirka „dārgo dolāru” cenas virsotnē, tāpat kā tos, kuri nometa Krievijas kompāniju akcijas un Krievijas biržas spēlētājus. Tagad līdz 30% akciju, kuras atradās ārzemnieku īpašumā, atkal pieder KF, turklāt godīgā ceļā.       


Написать комментарий

Mēs visi zinām un vēl atceramies cik neefektīva saimniekotāja ir valsts, tie uzņēmumi drīz atkal būs nopērkami par rubli, jo būs nogajuši uz grunti bez investīcijām un jaunām tehnologijām ar krievu saimniekošanu.

Un kā tas attiecas uz KrievijaSS tautu?
Ja tā vispār ir taisnība, jo pārpublicēts no tā paša avota, kur raksta pasakas, ka Ukainas jaunā valdība esot NATO komanda. Hahāā.

Ak, shis Putins, cik viltiigs gaajiens. Taapat ar tiem zaljajiem cilveecinjiem Krimaa. Un iesuutiitajiem huligaaniem Donjeckaa un Harkivaa. Un nepaartrauktajiem meliem par notiekosho. Un Hitlera stila anshlusu + vainiigaa atrashanu (Hitleram - zhiidi, Putinam - ASV). Malacis, nav ko teikt.

Kamēr nauda būs, lai segtu vērtības kritumu vai pilnīgu bankrotu - timēr "ģeniāls" :)

Valsts izpirka akcijas, lai nesagrūtu tie uzņēmumi, nevis, tāpēc, ka Krievijai vajag šo uzņēmumu akcijas. Valstij tāpat ir vara pār viņiem, priekš kam tur jāinvestē pensionāru pensijas?! Žurnālists īsti nesaprot, ko raksta.
Neaizmirstiet, arī pie mums valsts ieguldīja piemēram, Parexā, lai nesagrūtu visa banku sistēma, tas jau nenozīmē, ka valsts no tā bija ieguvēja. Šādās darbībās var būt tikai zaudējumi, un par to maksā tas pats, kas pie mums - pensionāri :)

Kur tādi rodas:)? investori prom, dolāri prom. nepelnoši uzņēmumi nu ir valstij. Kā baltkrievijā. sasniegums?

Tā Putina slavināšana izklausās pēc tādas pensionāru un lētticīgo propagandas. Visi, kas neko no ekonomikas nesaprot, aplaudēs Putinam par tādu ģeni(t)ālu plānu.
Kas ir sabiedrības inteliģence un kaut cik domā ar galvu, uzreiz ne tikai apšaubīs šo apgalvojumu patiesumu, ka šis it kā būtu varens gājiens, bet arī saskatīs mēģinājumu slavēt savu darba devēju - iekarošanas maniaku... Raksts prokrieviskā garā!

Žurnaļuga galīgi dumjš. Putlaram kaputt!

Nekritisks raksts. Šķiet, ka redakcijā strādā putinososi.

"Nekritisks raksts. Šķiet, ka redakcijā strādā putinososi." albrehts

drīzāk gan vienkārši nejēgas, tiesa sarkani orientēti

Jā, kurš rakstīja šo muļķīgo rakstu? Tauta grib zināt savus variņus! :)

Написать комментарий