Gruzijas premjerministrs ieteica Ukrainai neizmantot Saakašvili pakalpojumus

foto: vestikavkaza.ru
foto: vestikavkaza.ru

Gruzijas premjerministrs Iraklijs Garibašvili iesaka šodienas Ukrainas varas pārstāvjiem neizmantot bijušā Gruzijas prezidenta Mihaila Saakašvili pakalpojumus.

Iraklijs Garibašvili ceturtdien Gruzijas pirmā televīzijas kanāla ēterā pateica: viņš ir pārsteigts par to, ka jaunā Ukrainas vara runā ar Saakašvili. Viņam pat pateica, ka it kā Saakašvili paņēma par padomnieku. Viņš redzēja kadrus, kuros Ukrainas valsts drošības ministrs lūdz padomus Saakašvili, bet domā, ka tā ir kļūda.

Pēc Garibašvili vārdiem Saakašvili ir cilvēks, kurš noveda Gruziju līdz katastrofai. „Kad tavs padomnieks ir šāds avantūrists, tad tā ir acīm redzama kļūda”, – pateica Gruzijas premjerministrs, – ziņo kurs.ru.

Pēc viņa rīcībā esošiem datiem Mihails Saakašvili atveda uz Kijevu arī savu onkuli Temuru Alanasiju, kā arī savas komandas locekļus Datu Ahalaja, Giju Baramidze un Zurabu Adeišvili, kuri ne tik sen ieņēma ministru posteņus Saakašvili valdībā.

Garibašvili ziņo, ka šādu cilvēku atrašanās blakus krīzes laikā ir vienlīdzīga ar pašnāvību.

Turklāt premjerministrs piebilda, ka visdrīzāk Saakašvili oficiāli nav padomnieks, bet „fakts, ka viņš atrodas Kijevā un sniedz padomus”. Saakašvili atrašanās Kijevā visdrīzāk ir viņa personīgā iniciatīva.


Написать комментарий