Starptautiskajā sieviešu dienā Daugavpilī gaidāms apmācies laiks

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, gaidāmajās brīvdienās, kurās daudzi daugavpilieši svinēs Starptautisko sieviešu dienu jeb 8.martu, būs apmācies laiks, brīžiem skaidrosies.

Diemžēl 8.martā meteorologi sola apmākušos laiku, gaisa temperatūra būs +5...+7 grādi dienā un -2 grādi naktī. Iespējams īslaicīgs lietus.

Savukārt svētdien, 9.martā, sinoptiķi prognozē saulainu laiku, gaiss iesils līdz +8...+9 grādiem pēc Celsija skalas.

Jaunas darba nedēļas sākumā mūsu pilsētā sola pavasarīgi siltu un skaidru laiku. Saskaņā ar sinoptiķu datiem, no pirmdienas, 10.marta, Daugavpilī iestāsies saulains laiks, gaiss iesils līdz +11 grādiem.
Tiek prognozēts, ka pavasarīgi silts laiks saglabāsies visas nedēļas garumā, bet, tuvojoties brīvdienām, iespējams lietus.

Jāatzīmē, ka otrdienas, 4.marta, pēcpusdienā Rēzeknē un Daugavpilī, gaisa temperatūrai sasniedzot +7,1 grādu, pārspēts 4.marta siltuma rekords, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra publicētā informācija. Iepriekšējais rekords abās pilsētās tika reģistrēts 1959.gadā, kad maksimālā gaisa temperatūra šajā datumā Rēzeknē un Daugavpilī bija attiecīgi +6,4 un +6,7 grādi.


Написать комментарий