Martā Daugavpils novada iedzīvotājiem piedāvā apmeklēt dažādus pasākumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Preses konferences gaitā Daugavpils novada domē Domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska paziņoja, ka martā Daugavpils novada iedzīvotājiem būs iespēja apmeklēt vairākus kultūras, izglītojošos, informatīvos pasākumus.

„Šomēnes novadā notiks vairāki pasākumi projekta „Mēs kopā dzīvojam mūsu valstī” ietvaros, pateicoties kuriem mūsu seniori divos novada pagastos – Demenes un Kalupes, kā arī Daugavpils novada domes telpās apgūs latviešu valodu, dejas un apmeklēs ārstniecisko vingrošanu”, atzīmēja J.Jalinska.

Daugavpils novada domes priekšsēdētāja norādīja, ka martā gaidāmi arī jauniešiem domāti pasākumi, piemēram, tiks izsludināts projektu konkurss „Uzlabosim savu ikdienu” un vasaras nometņu organizācijas konkurss, kā arī biznesa ideju konkurss „Esi uzņēmējs 2014”.

14.martā Daugavpils novada Kultūras centrā notiks vokālo ansambļu koncertskate „Pavasara dziesma”, kā arī tautas deju kolektīvu, pašdarbības teātru skate, teātra trupas „Trešais variants” jauniestudējuma pirmizrāde.

Tāpat martā tiks rīkoti zemniekiem un uzņēmējiem domāti semināri, kuri gandrīz visos novada pagastos notiks no 14 līdz 24.martam.
Mēneša beigās konkursa „Esi uzņēmējs 2014” dalībnieki piedalīsies izglītojošos braucienos – apmeklēs vietējo uzņēmēju un zemnieku uzņēmumus, kā arī Biznesa inkubatoru Rēzeknē.

Pēc J.Jalinskas vārdiem, nozīmīgākie mēneša pasākumi būs ikgadējās tikšanās ar novada iedzīvotājiem, kuras noslēgsies aprīlī, kad pašvaldības vadība un speciālisti tiksies ar Kalkūnes pagasta iedzīvotājiem.


Написать комментарий