Jaunieši turpina reģistrēties darbam vasaras laikā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Daugavpils jaunieši aktīvi piesakās dalībai vasaras nodarbinātības programmā.

Jauniešu nodarbinātības programmai pirmajā reģistrācijas pusstundas laikā bija pieteikušies 609 jaunieši vecumā no 15 līdz 19 gadiem. Nedēļas laikā šis skaits ir pieaudzis.

Jaunatnes departamenta mājas lapā ziņots, ka elektroniskā reģistrācija turpināsies līdz šī gada 14.martam. Savukārt tiem jauniešiem, kam nav iespējas reģistrēties elektroniski, 8.martā no plkst.11:00 līdz plkst.14:00, kā arī 10.martā Jaunatnes departamenta darba laikā būs piedāvāta iespēja reģistrēties klātienē, ierosoties uz Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta telpām (Saules iela 5a).

Jāatzīmē, ka atlases rezultāti tiks publicēti Jaunatnes departamenta mājas lapā 19. martā. Ja jūs iekļuvāt pamata sarakstā, tad laika periodā no 25. līdz 29.martam Jums būs jāiesniedz Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamentā sekojoši dokumenti: nodokļu grāmata, pases kopija, atļauja no vecākiem un medicīnas izziņa darba devējam. Ja šajā periodā dokumenti netiks iesniegti, tad jaunietis automātiski zaudē savu vietu un šajā vietā rindas kārtībā tiks iekļauts cilvēks no rotācijas saraksta.


Написать комментарий