Daugavpilī un novadā sāk darboties Bioloģiskās pārtikas tiešās pirkšanas pulciņš

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jau rīt, 4.martā, plkst.16:00 Daugavpils novada Kultūras centra telpās (Dobeles ielā 30) notiks kārtējā tikšanās, uz kuru tiek aicināti visi, kas ir ieinteresēti bioloģiskās pārtikas tiešajā pirkšanā no zemniekiem.

Portāls Gorod.lv ziņoja, ka šā gada janvārī Siguldas Bioloģiskās pārtikas tiešās pirkšanas pulciņa aktīviste dalījās pieredzē bioloģiskās pārtikas tiešajā pirkšanā no zemniekiem, un Daugavpils un Daugavpils novada iedzīvotāji izrādīja interesi par līdzīga pulciņa izveidošanu.

Iepriekšējā tikšanās reizē 25.februārī bija pulcējušās 8 sievietes, galvenokārt Daugavpils iedzīvotājas, kuras pēc iespējas ātrāk vēlas iesaistīties bioloģiskās pārtikas tiešajā pirkšanā no Daugavpils novada zemniekiem.

Pēc minētās kustības koordinatores Daugavpilī un novadā Ilzes Mežnieces vārdiem, grupa tikai sāk savu darbību, tādēļ tai joprojām var pievienoties visi, kuri vēlas. 8 cilvēki var izveidot vienu domubiedru grupu, turklāt, ja kāds vēlēsies pievienoties šai grupai vai izveidot vēl vienu grupu, tās dalībnieces priecāsies par sadarbību.

I.Mežniece atzīmēja, ka rīt, 4.martā, pasākumā piedalīsies arī zemnieki, kuri piedāvās savas produkcijas degustāciju. Grupas dalībnieki lems, kādus pārtikas produktus vēlas iegādāties, kā arī risinās citus organizatoriskos jautājumus.


Написать комментарий